Halkbank Kampüste

Nasıl İndirebilirim?

Halkbank Kampüste’yi Google Play ve App Store uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Uygulamaya Nasıl Giriş Yaparım?

Uygulamaya Paraf Genç, Parafree ve Bank24 Jet Kart sahipleri ile Kampüs Kartlı öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve idari çalışanlarımız T.C. Kimlik Numarası ve Dijital Parola ile giriş yapabilir.

Parolamı Nasıl Belirlerim?

Halkbank Kampüste uygulamasına girişte kullanılacak parola, Halkbank Mobil ve İnternet Şubesi’nin girişinde kullanılan Dijital Parola ile aynıdır.

Dijital Parolası olmayan kullanıcılar uygulamanın giriş ekranındaki “Dijital Parolamı Unuttum/Al” seçeneği üzerinden Halkbank Mobil’e ya da Halkbank Mobil indirme adımına yönlendirilir.

Dijital Parola, Halkbank Mobil’den, “Dijital Parola Al/Unuttum” fonksiyonundaki adımlar takip edilerek Kredi/Banka Kartı ya da T.C. Kimlik Kartı ile oluşturulabilir.

Oluşturulan Dijital Parola ile Halkbank Kampüste’ye giriş yapılır.

Yapılabilecek İşlemler

Üniversitemiz öğrencileri, akademisyenleri ve idari çalışanları tarafından;

·         Yemekhane girişinde karekod ile ödeme,

·         Yemekhanelerdeki günlük yemek menülerini izleme,

·         Askıda Yemek Bırak/Al özelliği ile yemek alma veya ihtiyaç sahibi öğrenciler için askıya yemek bırakma

İşlemleri gerçekleştirilebilir.