Hakkımızda

Amacımız; öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onların toplumla barışık, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır. Üniversitemizde öğrencilerimizin sportif kültürel ve sanatsal etkinlikleri için gerekli ortam hazırlanmakta ve çeşitli imkânlar sunulmaktadır.

Öğrencilerimizin kulüp faaliyetlerini rahat ve verimli bir şekilde sürdürebilmeleri amacıyla Kulüplerin etkinlik talepleri değerlendirilerek gerekli destek sağlanmaktadır.

Başkanlığımız, mevcut personeli ile üniversitemiz öğrencilerinin çalışmalarına ve önerilerine değer vermekte, sorunlarına çare üretmekte ve tüm imkanlarıyla hizmet vermeye çalışmaktadır. Öğrencilerimize derslerindeki başarılarının yanında kültürel, sosyal ve sportif alanlarda başarılar dileriz.