2018 Bahar Kupası Personel Futsal Müsabakaları Başlıyor...

Üniversitemiz tarafından 24 Nisan-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz personeline yönelik düzenlenen 2018 Bahar Kupası Futsal Müsabakalarının Fikstürü belirlendi.

Üniversitemizin çeşitli birimlerinden 16 takımın katılımı ile 27 Mart 2018 Salı günü saat 16:00’da Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinde 4’erli dört grup halinde mücadelelerin yapılacağı organizasyonda grup maçları sonucunda ilk sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. Turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 04 Mayıs 2018 Cuma günü oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir.

Müsabaka kuralları için tıklayınız

Sağlık belgesi için tıklayınız