2018 Bahar Kupası Öğrenciler Futsal Müsabakaları Başlıyor...

2018 Bahar Kupası Öğrenciler Futsal Müsabakaları Başlıyor

Üniversitemiz tarafından 24 Nisan-04 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen 2018 Bahar Kupası Futsal Müsabakalarının Fikstürü belirlendi.

Üniversitemizin çeşitli birimlerinden 10 takımın katılımı ile 02 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16:00’da Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinde 5’erli iki grup halinde mücadelelerin yapılacağı organizasyonda grup maçları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. Turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 04 Mayıs 2018 Cuma günü oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir.

Müsabaka kuralları için tıklayınız.

Sağlık belgesi için tıklayınız.

Fikstür için tıklayınız.