2017-2018 Rektörlük Kupası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Üniversitemiz personeline yönelik olarak 26 Şubat-13 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen 2017–2018 Rektörlük Kupası Voleybol Müsabakaları 13 Mart 2018 Salı günü Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinde oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Osmancık Ömer Derindere MYO-İİBF Heri takımları arasında oynanan 3. lük-4. lük müsabakasını 3-2 Osmancık Ömer Derindere MYO kazanarak turnuvayı 3. olarak tamamlamıştır. Spor Bilimleri Fakültesi-Şimşekler final müsabakasını ise Spor Bilimleri Fakültesi 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu olmuştur.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa BIYIK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Faruk Yamaner ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık tarafından takdim edilmiştir.