2017-2018 Rektörlük Kupası Voleybol Müsabaka Fikstürü

Üniversitemiz personeline yönelik düzenlenen 2017–2018 Rektörlük Kupası Voleybol Müsabakalarının Fikstürü 12 Şubat 2018 Pazartesi günü Spor Bilimleri Fakültesinde yapılan toplantıda belirlendi.

Üniversitemizin çeşitli birimlerinden 10 takımın katılımı ile 26 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 19:00’da Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksinde 5’erli iki grup halinde mücadelelerin yapılacağı organizasyonda grup maçları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. Turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 13 Mart 2018 Salı günü oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir.

Müsabaka fikstürü için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü