2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ücretsiz Yemek Bursu Başvuruları Sonuçlandı.

13 Kasım 18

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim Yılında Üniversitemizde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilecek “Ücretsiz Yemek Bursu” başvuruları sonuçlanmıştır. Yemek bursu alacak öğrencilerin e-posta adreslerine ve cep telefonlarına bilgi mesajı gönderilmiş bulunmaktadır. Kendilerine mesaj gelen öğrencilerimiz, 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren bağlı bulundukları birimin öğrenci işlerine başvurarak Yemek Kartlarını imza karşılığı teslim alabileceklerdir.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı